Η Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία λαμβάνοντας υπόψιν τις τελευταίες εξελίξεις με την αυστηροποίηση των μέτρων σε αρκετές περιοχές της χώρας και με υψηλό αίσθημα  ευθύνης απέναντι στους συναδέλφους και συνανθρώπους μας αποφάσισε να διοργανώσει το 58ο Πανελλήνιο Παιδιατρικό Συνέδριο μόνο διαδικτυακά.

Κατά συνέπεια νέες εγγραφές θα γίνονται δεκτές με το ίδιο κόστος που θα ισχύει και κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου και μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου 2020.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ
 
 
Διαδικτυακή παρακολούθηση (live streaming)
Ιατροί ειδικευμένοι, ειδικευόμενοι
50€
Νοσηλευτές / Φοιτητές / Σπουδαστές
ΔΩΡΕΑΝ

Σημείωση:

  • Οι συμμετέχοντες μέσω διαδικτυακής παρακολούθησης (live streaming) δικαιούνται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης, εφ’ όσον έχουν συμπληρώσει το 60% των συνολικών ωρών παρακολούθησης του Συνεδρίου.

(ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%)

Σημειώσεις:

Για τις κατηγορίες με δωρεάν εγγραφή είναι απαραίτητη η  αποστολή με email αντίστοιχου αποδεικτικού εγγράφου:

  • Οι φοιτητές/σπουδαστές οφείλουν να αποστείλουν το “πάσο” τους ή το τρίπτυχο από το πανεπιστημιακό ίδρυμα στο οποίο φοιτούν,
  • Οι νοσηλευτές οφείλουν να αποστείλουν την αντίστοιχη πιστοποίηση της ιδιότητάς τους.
  • Οι αγροτικοί ιατροί καθώς και οι μεταπτυχιακοί φοιτητές ανήκουν στην κατηγορία των ειδικευόμενων

Everest Travel & Congresses

Λυκούργου 14-16, 105 52, Αθήνα
Τηλ.: 210 3249242
Fax: 210 3242395
W: www.everesttravel.gr
E: conference@everesttravel.gr

Υπεύθυνη εγγραφών: κα Μαριάνα Μαλακατέ (τηλ. 210 3249242, εσωτ. 5225, email: mmalakate@everesttravel.gr, fax: 210 3242395).

Τρόποι Πληρωμής

Η καταβολή του δικαιώματος συμμετοχής, πραγματοποιείται με τους ακόλουθους τρόπους:

Online εγγραφή με χρέωση πιστωτικής κάρτας (VISA, MASTERCARD, ΑΜΕΧ, DINERS)

Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία της online εγγραφής σας, παρακαλώ πατήστε εδώ.   

Το σύστημα online εγγραφής και πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας του 58ου Πανελλήνιου Παιδιατρικού Συνεδρίου είναι πλήρως κρυπτογραφημένο και σας κατευθύνει σε ασφαλή τραπεζική σελίδα, όπου θα πραγματοποιείται αυτόματα η χρέωση της πιστωτικής κάρτας.

Με μετρητά (κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό)

Ειδικά στην περίπτωση που επιθυμείτε η πληρωμή της εγγραφής σας να πραγματοποιηθεί με μετρητά, θα μπορείτε να επισκέπτεστε τα γραφεία της Εταιρείας Διοργάνωσης του Συνεδρίου στην παραπάνω διεύθυνση ή να καταθέσετε το ποσό του δικαιώματος συμμετοχής στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

Τράπεζα: ALPHA BANK
Αριθμός Λογαριασμού: 105002002018913
IBAN: GR4001401050105002002018913
Δικαιούχος: ΕΒΕΡΕΣΤ ΜΑΛΑΚΑΤΕΣ & ΣΙΑ ΟΕ

Παρακαλούμε όπως αναφέρετε το ονοματεπώνυμο του συνέδρου ή της εταιρείας στην αιτιολογία κατάθεσης. Αντίγραφο του αποδεικτικού κατάθεσης θα πρέπει να επισυνάπτεται στο παρόν δελτίο εγγραφής.

Ακυρώσεις Εγγραφών – Αντικαταστάσεις Εγγεγραμμένων

Με την παρέλευση της 14ης Αυγούστου 2020 καμία ακύρωση δε θα γίνεται δεκτή και θα παρακρατείται το καταβληθέν ποσό εγγραφής.

Επιστροφές χρημάτων που πιθανόν προκύψουν από ακυρώσεις, θα καταβάλλονται στους δικαιούχους δύο (2) μήνες μετά τη λήξη του συνεδρίου.